Nederlandse WebGUI sites

knvb.nl

De site van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond, www.knvb.nl draait op een aangepaste versie van WebGUI gebaseerd op versie 6.2.11.

Deze site dient als portal voor heel voetballend en voetbalminnend Nederland. Met dagelijks voetbalnieuws en uitslagen van wedstrijden. Voor een goed overzicht van de site is het 'site overzicht' een goede plek om eens te bekijken.

De site is gemaakt door made4it.nl en archimedict.nl en is ongetwijfeld de meest bezochtte WebGUI site in Nederland.

doemee.nl

De site doemee.nl is een website gemaakt in opdracht van het ministeries VROM en OCW in het kader van het Plan van aanpak Emancipatie en Integratie. Deze site draait op WebGUI 7.4.9.

Het plan van aanpak was specifiek gericht op meisjes en vrouwen uit etnische minderheidsgroepen die al langere tijd in Nederland wonen, met het doel om meer inzicht te krijgen in hun maatschappelijke positie en die te verbeteren.

De site biedt een overzicht van lokale activiteiten die vrouwen ondersteunen bij ambities als werk vinden, de taal leren of actief zijn in de buurt of op de school van hun kinderen. De pagina 'projecten' is waar de site eigenlijk over gaat.

Deze site is gemaakt door United Knowledge uit Amsterdam, een van de bedrijven van het eerste uur van WebGUI in Nederland.